fbpx

Workshop Punch Needle voor Kinderen & Volwassenen

schaar

Ik ben al een tijdje verliefd op de mooie punch needle creaties van Zoownatas. Zelf wilde ik ook dolgraag leren hoe je deze mooie creaties kunt maken, dus vroeg ik aan Natasja of ze een keer een workshop in het Zandpand wilde komen geven. Corona en de afstand zorgde er voor dat ze liever haar opgedane kennis, tips en trucs aan mij wilde leren. Zodat ik deze workshop zélf kon geven. Hoe tof!

Op een koude maandagochtend ben ik naar haar toffe atelier in Delft gereden en heb ontzettend veel geleerd. Ook ontdekte ik dat de hele punch needle techniek heel snel onder de knie te krijgen is. Mijn eigen dochter van 8 had in no time een kop en schotel getekend en gepunched. Inmiddels ben ik zelf een aantal mooie creaties rijker en liggen alle materialen in huis om deze techniek met jullie te delen.

Het is echt heel leuk voor zowel jong als oud of sámen. Het toffe is ook dat je het makkelijk vanaf je luie stoel kunt doen. Een mooie nieuwe hobby om van de zomer voor de tent of op het strand te doen dus!

Inbegrepen in de workshop:

ster  3 Uur workshop punch needle
ster  Set verstelbare punch needles (merk Lavor)
ster  Plastic borduurring van 20 cm
Deze ring kun je steeds gebruiken voor tijdens het punchen. Minder mooi natuurlijk dan een bamboo ring, maar door de extra ribbel blijft je doek steviger op zijn plaats zitten en werkt daardoor fijner. Daarna kun je je werk uiteraard overnemen in een mooie decoratie ring om op te hangen.
ster  Doek en wol voor je project
ster  Voorbeeld sjablonen
ster  Afwerkingsmateriaal
ster  Limonade of koffie/thee met iets lekkers

 

Doelgroep:

Volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar

 

Prijs:

Voor kinderen € 45,- (max. 8 cursisten)
Voor volwassenen € 50,- (max. 6 cursisten)

De punch needle set van Lavor én de borduur-ring zijn eventueel ook los te koop in het Zandpand voor € 16,95 (set-prijs)

Datum en Duur:

De workshop duurt 3 uur. Voor kinderen heb ik deze ivm de concentratie opgesplitst in 2 woensdagmiddagen. Het leuke daarvan is dat ze in de tussenliggende dagen gewoon door kunnen punchen. De tweede les kan ik ze leren hoe de werkjes afgewerkt kunnen worden en nieuwe technieken leren zoals bijvoorbeeld pompons maken en andersom punchen.

Kinderen: woensdag 16 en 23 Juni van 14.30 – 16.00 uur VOL
Volwassenen: zondag 20 Juni van 14.00 – 17.00 uur VOL

Locatie:

Rosie’s Naaicafé
Zandpand, Zandstraat 14
4101 EG Culemborg

Aanmelden:

Deze workshops zitten helaas allebei al vol. Mocht je ook een keer een punch needle workshop willen volgen, laat het dan zeker weten. Dan zet ik je op de lijst en hoor je als eerste als deze opnieuw wordt aangeboden. 

Uiteraard wordt de workshop conform de laatste Coronamaatregelen gegeven.

 

 

schaar